5.08.2008

Atatürk!

Atatürk is:
An outstanding person who devoted himself for the development of international understanding,
cooperation and peace, a revolutionist who realized extraordinary reforms...
The first Leader who fought against imperialism and colonialism...
A unique Statesman respectful to human rights, pioneer of worldwide peace,
who never discriminated people according to their color, religion or race through out his life, founder of Turkish Republic.

UNESCO

Başka birşey söylemeye gerek yok...İzinden gitmeyenler, demokrasiyi, insan haklarını, dini, halkların kardeşliğini ağızlarına dolamış; emperyalizmin köpeği olmuş(!), onun sözünden çıkıp nefes bile alamayan; reform diye "sosyal devlet" politikasından sapıp eğitimi, sağlığı özelleştirmeye çalışan, paraya tapan, bırakın halkarın eşitliğini, ırkçılıktan da öte gidip toplumu sınıf ayrımına sokmaya çalışan, en üstte kendilerini görüp o getirmeye çalıştıkları "öldüren sağlık sisteminden" kendilerini koruyacak önlemleri almaktan utanmayan mahlukatlar olmuşlardır!

Tarih sizi affetmemiştir, affetmeyecektir!

Sözüm sadece AKP'ye değil, Denizleri, Yusufları, Hüseyinleri katleden, Türkiye'yi sapkın ideolojilere sürüklemeye çalışan ve hatta bunlara muhalefet edecek kadar bile aklı olmayıp hala ana muhalefet partisi başkanı konumunda bulunan, her görüşten, her kesimden herkese!

Uyanın! Uyandırın!

Bu ülkenin bağrından çok Denizler, Yusuflar, Hüseyinler, Mahirler ve Atatürkler çıkmıştır, çıkacaktır. Türklüğünüze olan inancınızı kaybetmeyin, gücü elinde bulundurup tanrıyı oynamaya çalışanların oyununa gelmeyin! Doğru "inandığınızı" bilmeyin, doğru bildiğinize inanın! Doğruyu bilmek için de okuyun, araştırın! Bilim ve kültür, herşeyin düğümünü çözecektir! Önce bilinçli olmamız lazım, halk bilinçli olursa, kimse halktan güçlü olamaz!

Hiç yorum yok: